Вітання президента ГО УНІТ з Різдвом Христовим

Вітання президента ГО УНІТ з Різдвом Христовим

Дорогі колеги, шановна спільното Українського науково-освітнього ІТ-товариства!

Дякую вам за цей рік.
Цього року наша країна заслужено відзначала перемоги на фронті та міжнародній арені, та гірко оплакувала героїв, які ціною своїх життів наближають нашу Перемогу. Ми згадували, як 10 років тому виходили на Майдан, впевнено підіймаючи українські прапори поруч з Європейськими та не допускали думки про інше майбутнє для своєї країни.
Наша спільнота продовжує зростати, посилюючи співпрацю між закладами освіти, індустрією та державним сектором. Я щиро вдячний за вашу високу довіру до команди Правління та Наглядової ради товариства та знаю, що разом ми зможемо більше.
Цього року багато хто з нас відзначає Різдво за новим стилем. Незважаючи на нашу релігійну приналежність, для усіх нас це добрий знак, що ми рухаємось у такт позитивних змін.
Кожен з нас на своєму місці є важливою складовою цих змін, агентом ключових реформ, які втілюються в освітньому секторі нашої держави. У цей турбулентний час ми повинні зробити максимум для освіти та науки в Україні. Наша відповідальність – побудувати нові прозорі системи та інтегрувати ефективні процеси, які працюватимуть на майбутнє.
Так, наші цілі амбіційні, але я вірю, що нам це під силу!
Бажаю нам усім спокійних та затишних свят.
Честь працювати пліч-о-пліч з вами. До нових перемог на нашій ниві у Новому році!

З повагою,
Дмитро Чумаченко