Третій воркшоп «Просто про складне: Робота з великими даними»

Третій воркшоп «Просто про складне: Робота з великими даними»

19 жовтня 2019 року, відбувся третій, заключний, Воркшоп «Просто про складне: Робота з великими даними» заходу, який організовано ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЇЄЮ “УКРАЇНСЬКЕ НАУКОВО-ОСВІТНЄ ІТ ТОВАРИСТВО” в рамках ініціативи “Meet and Code”, що впроваджується в Україні Ресурсним центром Гурт у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP.

Воркшоп відбувся на базі партеру заходу – кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ». В події прийняло участь 25 школярів Харківських шкіл, які мали змогу зануритися в цікавий світ Великих даних та бізнес-аналітики.

Загалом в трьох подіях прийняло участь 85 школярів Харківських шкіл. Ми з задоволенням можемо зазначити, що подія сподобалась нашим юним учасниками та отримала досить високу оцінку. Так Тетяна Пайдем, Харківська гімназія № 6, зазначила: «Подія дуже сподобалося, все було на вищим рівні. Вважаю, що дуже важливо проводити в Харкові подібні події для школярів».

Сподіваємось, що ГО «УНІТ» надалі буде проводити подібні заходи для учнів Харківських шкіл, залучаючи школярів до неосяжних можливостей цифрового світу.