Воркшоп «Просто про складне: Робота з великими даними» в рамках ініціативи “Meet and Code”

Воркшоп «Просто про складне: Робота з великими даними» в рамках ініціативи “Meet and Code”

05 жовтня 2019 року відбувся перший Воркшоп «Просто про складне: Робота з великими даними» заходу, який організовано ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ “УКРАЇНСЬКЕ НАУКОВО-ОСВІТНЄ ІТ ТОВАРИСТВО” в рамках ініціативи “Meet and Code”, що впроваджується в Україні Ресурсним центром Гурт у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP.

Воркшоп відбувся на базі одного з партерів заходу – кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ». В Воркшопі прийняло участь 28 школярів Харківських шкіл, протягом трьох з половиною годин вони мали змогу познайомитися з дуже важливим та цікавим поняттям Big Data та спробувати свої сили у якості аналітиків, використовуючи програмне забезпечення SAP Predictive Analytics. 

Після невеличкої перерви на чай та смаколики та неформальне спілкування (зібралися хлопці та дівчата з різних шкіл м. Харкова), школярі виконали конкурсне завдання. Роботи школярів оцінювало професійне журі. Нагороди та дипломи були надані за три найкращі роботи, також найбільш активні учасники заходу отримали заохочувальні призи. Але ніхто не залишився без подарунків: кожен хлопець та кожна дівчина отримали сертифікати учасників та пакет учасника події.

Чекаємо всіх бажаючих школярів 9-11 класів 12 та 19 жовтня 2019 року на ще двох Воркшопах заходу.

Реєстрація

Проголосувати за подію